Beleef de pure smaak

Vragen?
Bel ons: 024 388 1114

Verzenden en retourneren

Verzendkosten

De verzending van een bestelling waarvan het totale bedrag € 60,- of meer bedraagt, is binnen Nederland en België gratis. 

Voor bestellingen onder het totale bedrag van € 60,- bedragen de verzendkosten € 4,50. Buiten Nederland bedragen de verzendkosten € 9,-.


RUILEN & RETOURNEREN

14 dagen bedenktijd

Als u niet tevreden bent over uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 dagen na verzending kosteloos retourneren. Hiervoor kunt u het onderstaande stappenplan volgen. Van belang is dat de producten niet gebruikt zijn en dat zij geen schade hebben opgelopen. Zodra wij de retournering in goede staat ontvangen hebben, zullen wij binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten op uw bankrekening. De kosten voor het retour sturen van producten zijn voor rekening van de koper.

 

Stappenplan ruilen/retourneren

1. Meld wat er geruild of geretourneerd moet worden via telefoon en/of e-mail. Geef hierbij bij voorkeur aan waarom u de bestelling wilt retourneren. Wij horen namelijk graag wat de reden is dat u niet tevreden bent, zodat wij onze service kunnen verbeteren.
2. Stuur na onze bevestiging uw product(en) in originele verpakking terug naar onze winkel (kosten voor het retourneren zijn voor de klant).
3. Voeg aan de verpakking een kopie van de factuur toe en uw persoonsgegevens.
4. Zodra wij de retournering ongebruikt en onbeschadigd hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op uw bankrekening.